Tu vas tomber!

Una producción de CIA Moveo

Ver video
Imagen de portada del espectáculo Tu vas tomber!
http://dnc-festival.yourszene.com/artes-escenicas/tu-vas-tomber

Enlace copiado al portapapeles

  • Danza-teatro, Teatro de calle, Teatro físico
  • Sin texto
  • Todos los públicos
  • Duración: 25'

Tu vas tomber! es un trabajo sobre el equilibrio; sobre las relaciones tensas que se crean entre nosotros. Sobre la esperanza que el otro me recogerá. El otro, que me ve y observa, se queda en la línea entre la realidad y la ficción.

He resbalado! No pasa nada. ¡En algún momento he perdido el equilibrio! He mirado a mi alrededor y no había nada. ¿Puedo conseguir lo que quiero? ¿Encontrarme contigo, inmóvil, como antes? ¿Cuál es la caída verdadera? ¿Quién es quién?

Video

Compañía CIA Moveo

Un show de
CIA Moveo

Barcelona, España

Des de 2005, la companyia MOVEO porta als escenaris internacionals un treball de creació que explora les possibilitats narratives del cos i la riquesa expressiva del moviment.

Basada a Barcelona, Moveo crea espectacles de teatre-dansa que a través d’un delicat treball físic i una gran riquesa imaginativa acosta al públic la capacitat comunicativa d’aquest gènere teatral. Per l’encert en la fusió de llenguatges, l’any 2007 Moveo rep el Premi Especial del Jurat de la Mostra de Teatre de Barcelona.

El 2011, és guardonada amb l’e-MIX Quality Label, un segell de qualitat per al teatre físic i visual, reconegut a nivell internacional i concedit pel Q-MOVE Project. "Tu vas tomber!" ha rebut el 2015 el Premi al Millor Espectacle (categoria dansa) de la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca i el Premi Mais a Millor Companyia del Festival Internacional Imaginarius’16, Portugal.

Recentment la Cia ha estat premiada amb el Premi Moritz per la Millor Estrena d'Arts de Carrer en el marc de Fira Tàrrega 17, gràcies a l'espectacle "Conqüències".

DNC Festival © - Powered by YSZN Festivals

Logo del festival DNC Festival

Descarga la App Oficial

Todo sobre DNC Festival ahora en tu móvil

Cerrar