Tu vas tomber!

CIA Moveo production

Show video
Cover image of the show: Tu vas tomber!
http://dnc-festival.yourszene.com/en/performing-arts/tu-vas-tomber

Link copied to clipboard

  • Tanztheater , Street theatre, Physical theatre
  • Without text
  • Suitable for all ages
  • Running time: 25'

Tu vas tomber! es un trabajo sobre el equilibrio; sobre las relaciones tensas que se crean entre nosotros. Sobre la esperanza que el otro me recogerá. El otro, que me ve y observa, se queda en la línea entre la realidad y la ficción.

He resbalado! No pasa nada. ¡En algún momento he perdido el equilibrio! He mirado a mi alrededor y no había nada. ¿Puedo conseguir lo que quiero? ¿Encontrarme contigo, inmóvil, como antes? ¿Cuál es la caída verdadera? ¿Quién es quién?

Video

Company CIA Moveo

A show by
CIA Moveo

Barcelona, España

Des de 2005, la companyia MOVEO porta als escenaris internacionals un treball de creació que explora les possibilitats narratives del cos i la riquesa expressiva del moviment.

Basada a Barcelona, Moveo crea espectacles de teatre-dansa que a través d’un delicat treball físic i una gran riquesa imaginativa acosta al públic la capacitat comunicativa d’aquest gènere teatral. Per l’encert en la fusió de llenguatges, l’any 2007 Moveo rep el Premi Especial del Jurat de la Mostra de Teatre de Barcelona.

El 2011, és guardonada amb l’e-MIX Quality Label, un segell de qualitat per al teatre físic i visual, reconegut a nivell internacional i concedit pel Q-MOVE Project. "Tu vas tomber!" ha rebut el 2015 el Premi al Millor Espectacle (categoria dansa) de la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca i el Premi Mais a Millor Companyia del Festival Internacional Imaginarius’16, Portugal.

Recentment la Cia ha estat premiada amb el Premi Moritz per la Millor Estrena d'Arts de Carrer en el marc de Fira Tàrrega 17, gràcies a l'espectacle "Conqüències".

DNC Festival © - Powered by YSZN Festivals

DNC Festival festival logo

Download the Official App

All about DNC Festival now on your mobile

Close